Yoga med mig

Är du en erfaren och kunnig yogi eller är du en nyfiken nybörjare som vill prova på? Oavsett vilken nivå du befinner dig på yogamässigt är du varmt välkommen till mina pass. YogaJag förklarar, visar och korrigerar så att alla är med och utvecklas. Och så att inte någon gör fel i den bemärkelsen att rörelsen kan vara skadlig.

Jag har tyngdpunkten i viryayogan och är diplomerad viryayogalärare. Viryan ligger mig extra varmt om hjärtat för att den är så glädjerik, entusiastisk och tillåtande. Att en idrottsnaprapat har varit med och utvecklat den här yogaformen och att biomekaniken, alltså rörelseläran, ligger till grund – det är viktigt för mig. Och att varje pass bygger på ett filosofiskt tankekorn och ett biomekaniskt tema. Läs mer om viryayoga på www.nordiskyoga.se

Men eftersom yogans värld är så rik och varierad erbjuder jag också pass som är en blandning av olika traditioner och inriktningar. Det tycker jag är dynamiskt och roligt! Vad känner du för?

Om du inte har en yogamatta redan så har jag mattor både för utlåning och till försäljning. Klä dig i mjuka och följsamma kläder och ta gärna med en filt, varma strumpor och en tjock tröja för avslappningen. Vi yogar barfota.

Klicka här för att se vilka klasser vi håller just nu!

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor.
Välkommen!