Om mig

Johanna Wallén. Med förmågan att hitta guldkornen i livet.
Det stora i det lilla. Jag har lärt mig att stanna upp och se livet.

Under hela mitt yrkesliv har jag arbetat med människor och är genuint intresserad av mina medmänniskor; deras liv, rädslor, tankar, relationer och ambitioner. Jag har alltid haft mycket energi och tyckt om att röra på mig. Inte kunnat sitta still – känt glädje och lust i rörelsen. Jag tycker om det som är kittlande Johanna Wallénoch lite galet. Att prova nya saker. Som dykning, som utmanande yogaövningar. Och jag har alltid varit intresserad av hälsa. Hälsa till både kropp och själ.

För några år sedan stod jag inför ett vägskäl i livet. Jag valde att byta spår helt och gå den tvååriga KY-utbildningen Hälsoutveckling i arbetslivet. Det blev verkligen ett avstamp. En ny början. Och inledningen till det koncept som jag nu erbjuder individer, grupper och organisationer. Under utbildningen provade jag yoga för första gång och måste erkänna att jag var skeptisk och hade många fördomar. Men mitt allra första yogapass sopade bort all skepticism och jag visste att yoga skulle bli en stor del av min framtid.

En period i mitt liv bodde jag i Italien och jag älskar det italienska sättet att vara. Att ingenting är lagom utan allt eller inget, kärlek och hat, hjärta och smärta. Livet har haft många överraskningar i beredskap för mig. Jag har upplevt stor sorg och glädje, genomfört förändringar på olika plan och arbetat aktivt med relationer av skilda slag. Jag betraktar mig som en person med stor erfarenhet av och kunskap om livet. Som jag gärna delar med mig av. På mitt eget sätt. Så att det passar dig eller er.